Kercova Forum

Kercova Forum

Welcome To Kërçova Forum


  Rregullat e Forumit

  M4LK4
  M4LK4
  Admin

  Posts : 70
  Join date : 2009-08-27
  Age : 23
  Location : Kercova

  Rregullat e Forumit Empty Rregullat e Forumit

  Post by M4LK4 on Thu Aug 27, 2009 8:42 pm

  Forumi Kercova është më shumë i karakterit edukativ, informativ dhe
  shoqërues, shërben për ti ndihmuar shfrytëzuesve të vet për të arritur më
  lehtë tek gjërat që i kanë të përbashkëta..
  Ju sugjerojmë që para se të filloni të postoni në forum të lexoni rregullat
  në vijim:


  Postimet e reja – Para se të postoni një lajm të ri, ju lutemi ta kërkoni
  ne SEARCH për postime të mëhershme të ndonjë shfrytëzuesi/user-i tjetër.
  Shkoni në SEARCH dhe kërkoni.

  Përmbajuni temave – Ju lutemi që ti përmbaheni temave në dhoma të
  caktuara. Të gjitha titujt që nuk i përshtaten dhomave.
  Të gjitha postimet në dhoma te gabuara do të jenë të bllokuara ose te larguara nga forumi.

  Keni respekt njani tjetrin – Të gjithë ata, të cilët do të kenë sjellje abuzive
  ose ata, të cilët do të krijojnë telashe nuk do të tolerohen. Nëse e shihni
  që dikush është në gabim ndoshta është për shkak se janë të ri në forum, mos
  kërceni menjëherë me akuzime. Mendoni njëherë! Nëse në mënyrë të përsëritur
  keni postime me abuzime, menjëherë to të jeni të larguar nga këto forume

  Përgjegjësia - Të gjitha mesazhet e shkruara janë pronë e autorit. Forumi
  nuk mbanë përgjegjësi për komentet e shkruara. Në rast te thyerjes së
  rregullave të forumit Administratorët kanë të drejtën ta largojnë në qoftë
  se e shohin të arsyeshme. Për shkak të qarkullimit të madh të mesazheve,
  Administratorët ndoshta nuk janë në gjendja menjëherë të reagojnë prandaj ju
  lutemi të na lajmëroni në PM.

  Terme të ndaluara - Ndalohet përdorimi i fjalëve ofenduese në gjuhën
  shqipe si dhe ne gjuhë të huaja, të cilat nuk paraqesin nivelin e sjelljes
  qytetare. Nuk do ti shënojmë këto fjalë sepse me siguri jeni të njoftuar me
  to! Të gjitha mesazhet, të cilat do të përmbajnë fjalë të tilla do të jenë
  të bllokuara ose te larguara nga Administratorët.


  Reklamim komercial – Reklamimi i website-ave komercial nuk është i lejuar!
  Nëse dëshironi ta reklamoni sajtin tuaj komercial, kontaktoni
  administratorët. Kjo poashtu parasheh edhe webmastera te site-ave tjerë, të
  cilët reklamojnë veten në forum. Nëse e bëni këtë, do të jeni të anuluar dhe
  të gjitha mesazhet e juaja do te largohen nga forumi.

  Përmbajtje dhe fotografi pornografike – Ju lutemi mos bashkëngjitni
  fotografi të këtilla në postimet e juaja sepse në njëfarë mënyre ato mund të
  konsiderohen si reklamim i fotografisë komerciale. Të gjitha mesazhet me
  përmbajtje pornografike automatikisht do të largohen nga forumi.

  Ndalohen thirrjet ne Gmail – Nuk do të tolerojmë thirrjet për hapjen e
  email adresave ne Gmail sepse konsiderohen si reklamim komercial.

  Shkurt e shqip – Gjuha zyrtare e këtij forumi është Gjuha Shqipe. Mund te
  përdoren terme te ndonjë gjuhe te huaj (kryesisht anglisht) qe janë shpesh
  te përdorura ne zhargonin e sotëm te gjuhës shqipe. Mirëpo postimi i
  mesazheve te tëra ne gjuhë të huaj është i ndaluar. Të gjitha mesazhet e
  postuara ne gjuhë te huaj do të jenë të larguara nga forumi.

  Kontakti me Adminat dhe Moderatorët – Mos dërgoni mesazhe në lidhje me
  forumin në email-at e moderatorëve dhe administratorëve sepse nuk do të
  merren parasysh. Të gjitha kërkesat ne lidhje me forum postoni në dhomën
  "Mergimi Intern" ose nëse nuk doni që tjerët t’i shohin ato atëherë
  shkruani në PM.

  Sulmet – Nuk tolerojmë sjellje abuzive, keqdashëse dhe sulme personale.

  Kërcimet – Qëllimisht "kërcimi" i mesazheve tuaja pa ndonjë përmbajtje të
  re, vetëm që të gjinden në fillim të faqes është e ndaluar.

  Kohe pas kohe do te kete ndryshime ne rregulla deri sa te i formulojme per
  krejt problemet eventuale qe paraqiten prandaj ju kisha lut qe te shiqoni
  kete post nganjeher.

  Ju falemderit per mirekuptim Kercova Team

   Current date/time is Tue Jun 25, 2019 2:25 am