Kercova Forum

Kercova Forum

Welcome To Kërçova Forum


  Coca-Cola shkakton kancerin

  Pellumbesha
  Pellumbesha
  Super Moderator
  Super Moderator

  Posts : 38
  Join date : 2009-08-27
  Age : 25

  Coca-Cola shkakton kancerin Empty Coca-Cola shkakton kancerin

  Post by Pellumbesha on Sat Aug 29, 2009 12:42 am

  Popull kujdes (keto lajme nuk do ti shihni kurre ne gazeta e TV shqiptare sepse jane te mbushura me reklamat e Coca-Cola ) para se te pini nje shishe Coca-Cola duhet te dini se kjo kompani eshte e akuzuar ne Kolumbi nga merre edhe kafeinen per te prodhuar Coca-Cola 7 sindakaliste jane vrare shume te tjere jane rrembyer, pra eshte nje firem qe nuk respekton te drejtat e njeriut.

  Por ne veçanti eshte shkencerisht e demostruar se versioni LIGHt i Coca-Cola provokopn deme per shendetin duke shkaktuar kancerin sepse eshte e perbere nga nje substance e quajtur aspartame, e cila perdoret per ti dhene embelsi ne vend te sheqerit.

  Nder te tjera perzierje e acidit fosforik dhe aspartam shkakton deme ne sistemin nervoz tek njeriu.

  Coca-Cola eshte e vetmja nderrmarrje ne bote qe nuk tregon perberjen e produktit te saj qe eshte ne kundershtim me lidhet Shqiptare ku çdo produkt ushqimor duhet te tregoje perberesit e saj, pra Coca-Cola eshte e paligjeshme per keto arsye Coca-Cola ka qene e ndaluar edhe ne Indi deri ne 1993, ku Gjykata Indiane e detyroj Coca-Cola e Pepsi te vendosnin nje etikete qe eshte e demshme per shendetin pra si shkruhet per cigaret ne Shqiperi.

  Coca-Cola ka kryer deri me sot 179 shkelje dhe 8 vrasje sindikalisteve. Ndoshta nuk e dini por pronarja ne Shqiperi Cristina Busi eshte arrestuar per evazion fiscal dhe per lidhjet e saj me mafjen, shikoni artikullin nga gazeta angleze: Pizza, pasta, bribery and corruption | World news | guardian.co.uk

   Current date/time is Tue Jun 25, 2019 2:56 am