Kercova Forum

Kercova Forum

Welcome To Kërçova Forum


  Facebook shkakton kancer!

  Pellumbesha
  Pellumbesha
  Super Moderator
  Super Moderator

  Posts : 38
  Join date : 2009-08-27
  Age : 25

  Facebook shkakton kancer! Empty Facebook shkakton kancer!

  Post by Pellumbesha on Sat Aug 29, 2009 12:31 am

  Komunikimi me miqtë në "rrjetet shoqërore", siç është Facebook dhe My Space, rrit rrezikun nga kanceri, sëmundjet e zemrës, goditja në tru dhe demenca, shkruan revista shkencore britanike nga Instituti i Biologjisë.
  Dërgimi i e-maileve, në vend të kontaktit të zakonshëm ‘sy më sy’, mund të shkaktojë ndryshime në sjelle dhe të dobësojë sistemin imun, mund të çrregullojë nivelin e hormoneve, dëmtimin e funksioneve të arterieve dhe mund të ndikojë edhe në shëndetit psikik.

  Një arsye tjetër e ndikimit negativ të Facebook dhe My Space në shëndet, është se disa hormone, siç është oksitocina, prodhohen vetëm atëherë kur njerëzit qëndrojnë pranë njëri-tjetrit

   Current date/time is Tue Jun 25, 2019 2:41 am