Kercova Forum

Kercova Forum

Welcome To Kërçova Forum


  Zërat që u ndëgjuan në Rusi 15 km ndër Tokë

  M4LK4
  M4LK4
  Admin

  Posts : 70
  Join date : 2009-08-27
  Age : 23
  Location : Kercova

  Zërat që u ndëgjuan në Rusi 15 km ndër Tokë Empty Zërat që u ndëgjuan në Rusi 15 km ndër Tokë

  Post by M4LK4 on Fri Aug 28, 2009 1:41 am

  Ne Sibiri e shpuan token afer 15 km per kerkim (hulumtim).
  Donin te kontrollonin pllakat tektonike te Tokes, per te bere nje parashimi per rreshqitjen e ketyre pllakave.
  U leshuan shume aparate poshte, dhe nje prej aparateve qe u leshuan ishte edhe aparati per inçizim...

   Current date/time is Thu Aug 22, 2019 10:59 pm