Kercova Forum

Kercova Forum

Welcome To Kërçova Forum


  si ta fshim 1 ikone ne Control Panel

  M4LK4
  M4LK4
  Admin

  Posts : 70
  Join date : 2009-08-27
  Age : 23
  Location : Kercova

  si ta fshim 1 ikone ne Control Panel Empty si ta fshim 1 ikone ne Control Panel

  Post by M4LK4 on Fri Aug 28, 2009 1:28 am

  1.C:\WINDOWS\SYSTEM32
  2.Se pari duhesh te gjesh nje file me mbares .cpl
  3.Kur ta gjejsh file-n me mbaresen .cpl .... pra emrin duhet ta kete sikur ne control panel si psh FOLDER OPTIONS.cpl ..
  4.Beje ate Cut pra nxjerre krejt prej aty dhe fute me ndonje vend tjeter por (mos e fshij krejt sepse mundet me ndodh qe te nevojitet pastaj)
  5.Kur ta largojsh prej WINDOWS SYSTEM 32 do shohesh qe file nuk ndodhet me ne Control Panel

   Current date/time is Tue Jun 25, 2019 2:18 am