Kercova Forum

Kercova Forum

Welcome To Kërçova Forum


  Sa ka punuar PC-ja jote

  M4LK4
  M4LK4
  Admin

  Posts : 70
  Join date : 2009-08-27
  Age : 23
  Location : Kercova

  Sa ka punuar PC-ja jote Empty Sa ka punuar PC-ja jote

  Post by M4LK4 on Fri Aug 28, 2009 1:27 am

  Klikojmë Start | Run | cmd | pastaj e shkruajmë systeminfo

  Pastaj te shfaqet një liste shko larte dhe shiko për "system up time"

  Kjo do te tregoj sa dite, ore, minuta dhe sekonda ka qene sistemi yt i ndezur (duke punuar).

   Current date/time is Tue Jun 25, 2019 2:29 am