Kercova Forum

Kercova Forum

Welcome To Kërçova Forum


  Kryje lojen Solitaire per 1 second

  M4LK4
  M4LK4
  Admin

  Posts : 70
  Join date : 2009-08-27
  Age : 23
  Location : Kercova

  Kryje lojen Solitaire per 1 second Empty Kryje lojen Solitaire per 1 second

  Post by M4LK4 on Fri Aug 28, 2009 1:27 am

  Shkojm Start/Programs/Games/Solitaire Dhe e Hapni Lojen
  dhe Shtypim ALT + SHIFT + 2 dhe loja mbaron

   Current date/time is Tue Jun 25, 2019 2:53 am